Proclaimer

Proclaimer

Dit is de officiële website van de VVD Bunnik. Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doen ons uiterste best om deze website actueel en kloppend te houden. Mocht u iets tegenkomen wat niet correct is of iets missen, dan stellen wij het zeer op prijs om dit van u te horen. Zie de contact-pagina voor de manieren waarop u ons kunt bereiken.

Links naar andere websites

De website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar externe websites, die buiten het beheer van de VVD Bunnik liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van onze website. De VVD-redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze externe websites of bronnen. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van de VVD.

Overnemen informatie

De informatie op de VVD Bunnik website mag u gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.
De meeste afbeeldingen en materialen op de VVD Bunnik website mag u op dezelfde manier gebruiken, met uitzondering van de logo's en afbeeldingen met bronvermelding. Neem bij twijfel vooral contact op.

Bescherming persoonsgegevens

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. De VVD gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbij behorende doel. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze site is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.