VVD Ledendag - 7 april 2018

Op 7 april was de ledendag van de VVD in de Tweede Kamer. En zoals gebruikelijk was het schitterend weer, terwijl enkele honderden VVD'ers binnen genoten van een uitstekend georganiseerde dag.

© Fred Schenk

De dag starte met een goed verzorgde lunch in de passage van de Tweede Kamer. Onder het genot van een broodje konden de nieuwe leden al kennis maken met elkaar en de verschillende thematische netwerken. Ook was er de mogelijkheid om met Klaas Dijkhoff op de foto te gaan, wat voor lange wachtrijen zorgde.

Het programma werd geopend met toespraken van Chistianna van der Wal en Mark Rutte.

Vervolgens werden de nieuwe leden in groepen verdeeld en onder bezielende leiding van een Tweede Kamerlid kon er deelgenomen worden aan een rondleiding door de Tweedde Kamer, een workshop naar keuze en als hoogtepunt uiteraard de simulatie van een Tweede Kamerdebat.

De dag werd afgesloten door Christianna.


De VVD organiseert regelmatig deze ledendagen. En wij willen ieder lid aanraden om hier minimaal een keer aan deel te nemen. Het is een fantastische manier om VVD’ers uit het hele land te ontmoeten, een kijkje te nemen in de Tweede Kamer en gesprekken te voeren met onze minister-president, ministers, staatssecretarissen, Tweede Kamerleden en hoofdbestuur.