Eef Goes

Eef Goes

Even voorstellen.

Ik ben Eef Goes. Geboren (1956) en getogen in Bunnik, sinds 1984 woonachtig ik Odijk. Mijn vader was melkboer en als kind werd je dan geacht mee te helpen. Ik heb ruim 18 jaar op zaterdag met mijn vader zuivelproducten huis-aan-huis bezorgd. Heb in die periode de uitbreiding van Bunnik meegemaakt en kende daardoor heel erg veel inwoners. Enige historie van het dorp Bunnik is mij niet vreemd.

Na mijn middelbare school (de Breul) ben ik in 1974 begonnen met 'werken met computers' bij de Bondsspaarbanken. Eind 2013 kon ik, na een dienstverband van ruim 39 jaar, met een goed Sociaal Plan als voormalig Fortisbank ICT-specialist met vervroegd pensioen bij ABN AMRO Bank.

Sindsdien vul ik mijn dagen met heel veel vrijwilligerswerk bij o.a. Bunnik '73, BLTC de Niënhof, Zonnebloem Odijk, Caritas Paus Johannes XXIII, Nicolaaskerk Odijk en het Cursusproject Bunnik. Ik hou mij bezig met administratieve taken en als webmaster met websites van dit soort organisaties. Zo ook kwam de VVD afdeling Bunnik op mijn pad. Zij zochten een nieuwe webmaster en dan kijk je eerst in je eigen gelederen.

Ik ben al sinds 1980 lid van de VVD, maar ben 'slapend lid' die de liberale gedachte een warm hart toedraagt.

Als webmaster ga ik proberen de website actueel te maken en te houden. Uiteraard kan ik dat niet in mijn eentje. Ik ben erg afhankelijk van copij van derden. Schroom niet als je wat te melden hebt het mij te sturen.