Katrien Varenhorst

Ik ben Katrien Varenhorst, geboren in Woudenberg en opgegroeid in een dorp in de buurt van Deventer. In ons gezin werden de liberale waarden er met de paplepel ingegoten. Na in Enschede en Amsterdam gestudeerd te hebben, heb ik in 1994 de studie Kunstmanagement in Nieuw Zeeland afgerond. 

 

Ik ben getrouwd met Rob en we wonen in Odijk. We hebben een zoon en een dochter, die studeren en op kamers wonen. Rob en ik zijn eigenaar van het familiebedrijf dat in 1974 werd opgericht door mijn schoonvader. In mijn vrije tijd ben ik lid van een aantal besturen in de regio Utrecht. Ik houd van mensen en vind het fijn om met familie en vrienden tijd door te brengen. Ook wandel ik graag met onze honden in de prachtige Kromme Rijn streek.

 

Sinds 2014 ben ik actief lid geworden van de VVD. Tussen 2015 en 2019 was ik Algemeen Bestuurslid van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Binnen de lokale politiek wil ik ervoor zorgen dat de stem van inwoners en ondernemers goed vertegenwoordigd wordt. Ik vind het heel belangrijk dat de gemeente degelijk bestuurt en dat zij geen onnodige kosten maakt. Altijd zal ik met een positieve blik blijven zoeken naar pragmatische oplossingen. 

 

Het glas is namelijk steeds halfvol!